ERVARINGEN

Ik raad iedereen Your Path Coach aan als je in een periode zit waar alles op je af komt. Soetkin neemt de tijd om samen met jou ‘opties’ te overlopen. Ze geeft inzichten en weet de vinger op de pols te leggen. Ze neemt de nodige tijd en is heel goed voorbereid. Een aanrader van formaat! Het was voor mij een ‘geruststelling’ in een turbulente periode. (Pascale)

 

Soetkin is exceptional. Our session was transformative and eye opening. Her work has the power to redirect people to their true purpose and provide enlightened accompaniment on their path. I feel supported and empowered by the knowledge she shared about my design. There is a "before and after" you meet her. Thank you for your generous time and truly connecting with me on a deep level. (Lily)

 

Ik was de connectie met mezelf kwijt door te weinig stil te staan bij wie ik ben of wat ik nodig heb. Human design geeft je inzicht in jezelf en in jouw leven. Het leert je keuzes te maken die in jouw leven passen. Op een professionele en ook zeer open en liefdevolle manier coacht Soetkin jou in jouw persoonlijke ontwikkeling.
Ik heb ondertussen ook 2 readings human design als geschenk gegeven aan vriendinnen. Het is zowat het mooiste kado dat laat zien wie je bent ❤️ (Emke)

 

​Every time, it brings me to a place of me. (Meriem)

 

Dankzij Human Design  heb ik meer inzicht gekregen in het denken en handelen van mijn kinderen. Dat brengt vaak een grote rust over mij en het gezin. Mijn kinderen kunnen zichzelf ontdekken en doordat ik meer inzicht heb in hun sterke en gevoelige plekken, weet ik beter wanneer en hoe ik als mama kan bijspringen. (Marijke)

 

Het voelt bevrijdend mijn autoriteit te volgen als ik er naar luister. Dankzij jou word ik nog meer aangemoedigd dat het heel ok is mezelf te zijn. Als het niet komt, dan is het nog niet het moment of gewoon niet daar waar ik naar toe moet willen gaan. (Natalie)