Ervaringen

Soetkin heeft de gave om orde te scheppen in schijnbare chaos. Buiten de klassieke gedachte laat ze je ademen wanneer je in ademnood verkeert. Ze bevraagt waardoor je zelf terug in staat bent om antwoorden te formuleren. Een coach met een gouden hart. Een aanrader!! (Pascale)


Soetkin is exceptional. Our session was transformative and eye opening. Her work has the power to redirect people to their true purpose and provide enlightened accompaniment on their path. I feel supported and empowered by the knowledge she shared about my design. There is a "before and after" you meet her. (Lily)


In een ontspannen en los kader brengt Soetkin de kennis over Human Design aan, ze houdt rekening met de eigen vragen en wensen en is genereus met haar kennis en inzichten. We kwamen telkens opgeladen en verhelderd, begrepen, maar ook met stof tot nadenken naar huis! Beste investering in jezelf ooit. (Frauke en Jo)


Een onverwachte verrassende ervaring met enkele kippenvel momenten en nieuwe inzichten over je individuele zelf, betere acceptatie van je verleden en rijke info voor je toekomst. (Lissa) 


Human design geeft je inzicht in jezelf en in jouw leven. Het leert je keuzes te maken die in jouw leven passen. Op een professionele en ook zeer open en liefdevolle manier coacht Soetkin jou in jouw persoonlijke ontwikkeling. (Emke)


Every time, it brings me to a place of me. (Meriem)


Dankzij Human Design  heb ik meer inzicht gekregen in het denken en handelen van mijn kinderen. Dat brengt vaak een grote rust over mij en het gezin. Mijn kinderen kunnen zichzelf ontdekken en doordat ik meer inzicht heb in hun sterke en gevoelige plekken, weet ik beter wanneer en hoe ik als mama kan bijspringen. (Marijke)