Wie ben ik?


Welkom...
Ik ben Soetkin Vervaet (1982). Not your average coach.


In onze sessies maak ik op een diep niveau contact met jou en wie je bent. Jij staat centraal in mijn praktijk. Ik ben er om jou te begeleiden en je in touch te brengen met wie je in wezen bent en wat werkelijk bij jou past. 

 

Human Design raakte me zelf tot in mijn diepste wezen en elke keer ben weer ontroerd en verrast door de accuraatheid van het systeem. Deze kennis, mijn jaren ervaring in het werken met mensen en mijn eigen diepgaande transformatieproces, maken mij tot de mens en coach die ik vandaag wil en kan zijn. 

 

Wat is jouw volgende, logische stap naar meer harmonie, transformatie en vrijheid? Wat heb je daarvoor nodig? Wat moet je weten en vooral: wat ga je nu concreet doen? Ik begeleid je met passie, intuïtie en de nodige portie fun naar werkelijke transformatie. Ben je klaar voor groundbreaking change? 

 

I GOT YOU!

 

Verwacht je aan diepgaande analyse, concrete uitdagingen, soms stevige confrontaties en grondige reflectie. 

 

 

Ik ben gecertificeerd Human Design Guide en volgde gedurende 7 jaar meerdere internationale Human Design trainingen bij onder andere Jakub Stritezsky (CZ), Richard Beaumont (UK), Martin Grassinger (DE), Ilse Sendler (AT), Susan McMurry (US), Alokanand Diaz (ES) en Karen Curry Parker (US).

Hiervoor werkte ik als hulpverlener met gezinnen en jongeren, als docent in het hoger-en kunstonderwijs, als choreograaf/regisseur bij mijn eigen Cie. en schreef ik als auteur mee aan artistieke-creatieve methodes voor kinderen. 
De gemeenschappelijke factor in al deze werkcontexten waren steeds drive, liefde, innovatie, creativiteit en transformatie. 

Wat kan ik je bieden?

Je kan bij mij terecht voor coaching rond verschillende thema's:

  • persoonlijke ontwikkeling, hooggevoeligheid, zelfzorg
  • burn-out, grenzen stellen, opbouw/behoud van energie
  • werkgerelateerde thema's (beroepskeuze, leiderschap, eigen business, werken in team,...)
  • relaties 
  • liefde en seksualiteit
  • omgang met je kind(eren)

 

Nieuwsgierig? Nood aan een sessie?

 

Waar vind je mij? 

Soetkin Vervaet - Your Path Coach
Weidestraat 13 - 9820 Merelbeke
0496 70 35 71
yourpathmylead@gmail.com