FREQUENTIETHERAPIE 

Is frequentietherapie iets voor mij?

Heb jij last van vermoeidheid, verlies van vitaliteit, vage of aanslepende klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, slapeloosheid, koortsblaasjes, verteringsproblemen, allergie, eczeem, aansleep van burn-out,...?

Of: verlang je algemeen naar meer emotionele, mentale en fysieke balans? 

Dan is frequentietherapie misschien iets voor jou. 

 

Wat is frequentietherapie?

Elke cel in ons lichaam heeft zijn eigen trilling of frequentie. Wanneer deze frequenties verstoord geraken, ontstaat er een onevenwicht – je wordt ziek of ervaart allerlei (vage) klachten.

Je kan je zelfherstellend en -genezend vermogen ondersteunen door jouw lichaam de juiste frequenties aan te bieden.

Je kan het vergelijken met het zoeken naar de juiste radiozender. De juiste frequentie genereert balans en herstel.

 

Hoe werkt dit?

Ik werk met een toestel (Healy) dat jouw lichaam scant en aangeeft welk programma jij nodig hebt. In de Healy zit een sensor die iedere tien seconden analyseert welke frequentie op dat moment nodig is en voor hoe lang. Een behandeling met de Healy is daardoor nooit hetzelfde en geeft iedereen op ieder moment alleen wat hij nodig heeft. Je ligt neer en krijgt via polsbandjes lichte stroomstootjes. Vooraf en nadien drink je best veel water om te ontgiften en neem je rust zodat de sessie kan integreren.

 

In dit traject werken Heleen Becuwe, voedingsconsulent, en ik samen. Wij overleggen regelmatig en stellen voeding en frequentietherapie zo op elkaar af. 

 

Wat kost het?

Eerste sessie: intake + behandeling bij Soetkin: 95 euro

Opvolgbehandelingen bij Soetkin kosten 75 euro. 

Sessies bij Heleen kosten 75 euro. 

Verloop: intake bij Soetkin, 2 Healy sessies, intake bij Heleen, terugkom voor Healy (gespreid) en terugkom voor Heleen. 

 

Duur?

Je start steeds in een pakket van 4 Healy sessies bij Soetkin en 2 sessies bij Heleen. 

Hierna bespreken we welke behandelfrequentie voor jou nuttig en nodig is en of je verdere opvolging wenst en in welke vorm. 

 

Nog vragen?